Nieuws
Serta
DE FAVORIET VAN PREMIUM HOTELS

In de slaapbranche is ons van oorsprong Amerikaanse merk, dat in Europa produceert, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Inmiddels zijn dit al meer dan 4000 hotels! Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland en ook bij Beddenspeciaalzaak Slaaptijd. Ook u kunt dus genieten van een echte Serta in uw eigen slaapkamer. Dat slaapt lekker!

Serta boxspring Lounge x-large xl 1

Wonderland

In de prachtige natuur, aan de Noorse Westkust, staat de fabriek van Wonderland-Beds of Norway.

Nieuw in onze collectie zijn de Scandinavische boxsprings van Wonderland. Een prachtig kwaliteits product, waar wij trots op zijn om dealer van te mogen zijn. Een weldadig Scandinavisch slaapcomfort van hoge kwaliteit, het is alsof u slaapt op een wolk. En daarnaast ook nog erg goed voor uw gezondheid. Alle stoffen op de boxsprings, matrassen en toppers zijn bovendien wasbaar, wel zo fris!

Voor iedere slaappositie en ieder probleem bieden de boxsprings van Wonderland wel een oplossing. En dat in combinatie met een eigentijdse uitstraling en een keuze uit vele modieuze stoffen, kleuren , pootjes en hoofdborden.

Bent u nieuwsgierig naar dit heerlijke slaapcomfort, kom dan snel naar de showroom van Slaaptijd. De collectie van Wonderland staat op u te wachten en tijdens de introductie ontvangt u een voordeel van Euro 500,- op een compleet nieuwe boxspring. U bent overigens al  trotse slaper in een Wonderland boxspring bed vanaf Euro 2.999,-

wonderland boxspring bedden

wonderland scandinavische boxspring bedden slaaptijd Eindhoven

Tempur Hybrid

De wetenschappers en technici van tempur zijn de afgelopen jaren druk bezig geweest met onderzoek naar de mogelijkheid om Tempur materiaal en pocketveren te combineren. En het baanbrekende resultaat daarvan is de Hybrid matras, de meest innovatieve Tempur matras tot nu toe. Naast het drukverlagende TEMPUR materiaal dat zich perfect naar de contouren van uw lichaam vormt, bevat de matras tevens micro pocketveren die optimaal reageren op uw bewegingen.

tempur hybrid matras

Voordelen

  • De matras bevat individueel verpakte Micro Pocketveren die gemaakt zijn met de nieuwste technologieën. De pocketveren reageren op uw bewegingen, waardoor u een optimale ondersteuning ervaart.
  • De matras bevat een laag drukverlagend TEMPUR materiaal dat perfect naar de contouren van uw lichaam vormt.
  • De combinatie van de micro pocketveren en het drukverlagende TEMPUR materiaal biedt u een ongekend comfort en ondersteuning
  • De ondersteunende laag van TEMPUR materiaal zorgt ervoor dat u geen last heeft van de bewegingen van uw partner naast u.
  • 10 jaar volledige garantie op de matras
  • De hoes van de matras is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar op 60 °C

Tempur North

Zoals een Tempur matras u de beste nachtrust bezorgt, biedt het Tempur North slaapsysteem het meest stijlvolle design. Het North slaapsysteem onderscheidt zich van andere bedden door de afgeronde vormen en het oog voor detail. Zowel de matras als de bedbodem zijn bekleed met dezelfde, prachtig geweven stof, waardoor het één geheel lijkt.
U kunt kiezen uit 2 verschillende hoofdborden, 3 verschillende kleuren stof en 3 verschillende gevoelens Tempur: Cloud , Sensation en Original.

Tempur North sand bed slaaptijd

Het Tempur Zero G bed

Met slechts één druk op de knop neemt het Tempur® Zero G Bed systeem, in één beweging, de ultieme ontspannende positie aan voor een gevoel van complete gewichtloosheid en ultiem comfort. Door uw benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke Tempur Zero G instelling uw bloedcirculatie voor een complete ontspanning, waardoor u zich verfrist en opgeknapt zult voelen.

 

Tempur Zero G bed

Met slechts 1 druk op de knop uw Zero G bed bedienen

• Ervaar de ideale houding om in te ontspannen
• Met slechts één druk op de knop verdwijnen druk en stress

Ontspannende massage
• Kies uit drie intensiteitsniveaus voor gepersonaliseerd comfort
• Stel de tijdsduur van een massage in op 10, 20 of 30 minuten
• Afzonderlijke hoofd- en voetmassage om uw gehele lichaam te ontspannen

Traploze verstelmogelijkheden
• Volledig verstelbare ligstand voor aangepaste ondersteuning in iedere houding
• Vlakke houding met één druk op de knop

Draadloze afstandsbediening
• Eenvoudige, gemakkelijk te begrijpen knoppen
• De knoppen lichten op indien ingedrukt.

Pullback functie
• Wanneer u de bedbodem verstelt, schuift de onderkant mee, waardoor uw nachtkastje altijd binnen handbereik is.

Specificaties
• Afmeting 90 x 200 cm en 90 x 210 cm
• keuze uit een 1 persoon of 2 persoons-hoofdbord

Nieuw. Tempur breeze matrassen

tempur breeze matras

 

Tempur gaat in 2014 verder met een nieuwe innovatie. Deze Tempur Breeze matrassen bevatten nieuw, gedeponeerd Tempur Climate Material™ en een unieke 3D hoes, die gemaakt is om overmatig vocht op te nemen en weer af te voeren. Door de relatieve vochtigheid te verminderen en de luchtstroom te bevorderen optimaliseert de Breeze matras het microklimaat, zodat u frisser en koeler kunt slapen. Breeze matrassen zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen Original, Sensation en Cloud, en in de hoogtes 22 cm en 27 cm, zodat u de perfecte matras kunt vinden voor uw comfort.

 

Tempur experience boxspring bedden en Ledikant Duet

nieuws tempur  Duet Mouse Grey ledikant

Nieuw in de collectie van tempur, bij beddenspeciaalzaak Slaaptijd, zijn de experience boxspring-look bedden en het ledikant Duet. Beide bedden staan natuurlijk bij ons in de showroom.

 

Winxbox van lattoflex

 

lattoflex lattenbodem winxbox

Lattoflex lanceert een nieuw slaapsysteem: Winxbox. Dit ergonomische boxspring slaapsysteem combineert de unieke gepatenteerde Winx-technologie van Lattoflex met het comfort en de look van een boxspring. Winxbox staat nu in de showroom van beddenspeciaalzaak Slaaptijd en is leverbaar in drie uitvoeringen in diverse kleuren, in combinatie met geltex inside matrassen.

Geltex

 

geltex inside matrassen lattoflex

Elke mens is uniek. Maar iedereen slaapt beter op matrassen met GELTEX® inside.

Of u nu klein, groot, dik of dun bent, op uw zij of op uw rug slaapt… Een gezonde slaap begint bij de juiste matras! Dankzij de revolutionaire 3-voudige slaapformule bieden matrassen met GELTEX® inside een merkbaar betere drukverdeling en ontlasting, lichaamsondersteuning en ademend vermogen dan welke andere slaaptechnologie op de markt.

Onze filosofie luidt dan ook: Elke mens is uniek. Maar iedereen slaapt beter op matrassen met GELTEX® inside.

ZenSleep by Profine® Het meest revolutionaire waterbed stabilisatiesysteem

Zensleep waterbed profine

Wat zijn de voordelen van het Profine® Zensleep systeem?

In tegenstelling tot de bekende fiberlagen is Zenschuim een speciaal ontwikkelde opencellige schuim die volledig lucht- en waterdoorlaatbaar is. Hierdoor droogt de schuim snel en wordt om die reden reeds lang toegepast in outdoor meublilair

voor Yachts en Golfclubs, ziekenhuizen, matrassen en kussens.

Het Profine Zensleep materiaal is Oekotex gecertificeerd en biedt een beduidend langere levensduur dan de traditionele stabilisatiesystemen voor waterbedden. Uitgebreide tests (Nen en Iso Test 1856) vertoonden een minimale vormverandering van minder dan 4%. Dat betekent dat de dikte van het schuim zeer weinig in dikte en hoogte verliest.

Dit is dan ook een enorme technische en revolutionaire vooruitgang in de waterbedindustrie. Voor meer informatie klik hier of kom naar de showroom van beddenspeciaalzaak Slaaptijd. Wij hebben Zensleep opgesteld staan in de winkel.

 

Wereldprimeur

ergosleep boxspring

Instelbaar op uw lichaamsprofiel Ergosleep boxsprings

De BS4 Boxspring van Ergosleep is een hoogwaardige boxspring met een ingenieus verstel-systeem dat in staat is om elke lichaamszone in 4 verschillende hoogteposities te ondersteunen. Dit systeem is een doorbraak in de slaapwereld, waardoor de boxspring in staat is zich nu werkelijk aan uw lichaam aan te passen in plaats van dat uw lichaam zich aanpast aan uw bed. Voor meer informatie over deze bijzonder boxspring ga naarwww.ergosleep.com

Nieuw: Sensation de luxe matrassen van Tempur

 

Sensation tempur matras

Makkelijk bewegen en comfortabel slapen gaat uitstekend op de Sensation Deluxe Matras. Ultieme zachtheid en ondersteuning komen samen in één sensationeel matras.

De tijk is afritsbaar maar mag niet worden gewassen in de wasmachine, omdat hier extra zacht TEMPUR materiaal is meegestikt in de hoes.

• Geeft het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras
• Voelt heerlijk zacht aan
• Verkrijgbaar in twee hoogtes: 22 cm en 27 cm

TEMPUR-FLEX Cloud Bedbodems

Wat is er veranderd.

De nieuwe Cloud schotelbodems van Tempur hebben schotels die instelbaar zijn in drie hardheden. Zacht, medium en stevig. Dit is in een handomdraai te veranderen en aan te passen. Bent u wat zwaarder of lichter geworden in de loop van de tijd, of heeft u last van druk op uw schouder of heup? Door een simpele ingreep kunt u het comfort van uw bed verhogen. Ook het aanpassen van het bed, als u hem toch iets te zacht vindt, is zo geregeld. Erg gemakkelijk. Nadeel van deze bedbodems is dat de tweemotorige uitvoering, in tegenstelling tot de al bestaande schotelbodem Flex (foto onder), geen neksteun heeft en dat ook het zitten in bed bij de andere Flex bedbodem, comfortabeler is door dat het scharnierpunt bij het zitvlak automatisch wordt verlengd bij het omhoog zetten. Wij laten u in de winkel graag zien hoe dit precies in elkaar steekt.

Tempur schotelbedbodem cloud tempur schotelbodem bedbodem flex2000
Schotelbodem Flex 2000 Cloud Tempur Schotelbodem Flex 2000 Tempur
Split topper VERVELENDE NAAD VERLEDEN TIJD  

 

In de koude wintermaanden is het prettig om je ’s nachts op te warmen aan je partner. Een naad tussen twee matrassen is dan erg vervelend. Wij maken hier een einde aan, met de introductie van splittoppers. Deze nieuwe variant op de huidige topmatras bevordert de verstelbaarheid van de tweepersoons boxspring en zorgt voor extra comfort.

splittopper

Twee één-persoonstoppers kunnen, bij onafhankelijk van elkaar verstelbare bedden, voor veel ongemak zorgen. Deze opstelling zorgt namelijk voor een naad in het midden van het bed. Om de ongewenste “spleet” tegen te gaan hebben wij splittoppers in de collectie die zijn voorzien van een split aan de bovenkant van de topper. (Wij hebben eventueel zelfs splittoppers met twee inkepingen.) Hierdoor beweegt deze topper gemakkelijk mee met een verstelbare boxspring. De topmatrassen kunnen zo niet meer uit elkaar schuiven en er ontstaat ook geen naad meer in het midden van het bed. Het spreekt voor zich dat we ook moltons en hoeslakens hebben voor deze toppers met één of twee splitten.

Tempur Cloud matras

Cloud Matras by Tempur®

Een innovatieve balans van zachtheid en ondersteuning

 

Cloud matras van tempur

Altijd al gedroomd van een heerlijk zacht maar goed ondersteunend matras? Dan is een Cloud matras van Tempur voor u het ideale matras. De TEMPUR ondersteuningslaag is zacht waar u het wenst en stevig waar het nodig is. Het TEMPUR materiaal absorbeert uw lichaamsgewicht en verdeeld deze gelijkmatig over het gehele ligoppervlak. Drukpunten op het lichaam welke kunnen leiden tot woelen op conventionele matrassen, worden hierdoor gereduceerd. De hoes is antibacterieel, hypoallergeen en gemakkelijk te verwijderen voor het wassen in de machine op 40 ºC. De Cloud matrassenlijn van tempur bestaat uit drie verschillende matrassen. 19, 22 en 25 cm hoog.

 

matras tempur cloud 19

Opbouw van de lagen van het Cloud Matras 19 cm:

A. 4cm TEMPUR ES comfortlaag – voor intense zachtheid

B. 4cm ondersteunende onderlaag

C. 11cm nieuw ontwikkeld High Resilient Polyurethaanschuim – ondersteuningslaag voorzien van een ingenieus rasterwerk van uitsparingen welke zorgt voor een verhoogde mate van elasticiteit en een goede luchtdoorstroming

 

tempur matras opbouw cloud 21 cm

Opbouw van de lagen van het Cloud Matras 21 cm:

A. 5cm TEMPUR ES comfortlaag – voor intense zachtheid

B. 5cm ondersteunende onderlaag

C.11cm nieuw ontwikkeld High Resilient Polyurethaanschuim – ondersteuningslaag voorzien van een ingenieus rasterwerk van uitsparingen welke zorgt voor een verhoogde mate van elasticiteit en een goede luchtdoorstroming

 

opbouw tempur cloud matras 25 cm

Opbouw van de lagen van het Cloud Matras 25 cm:

A. 7cm TEMPUR ES comfortlaag – voor intense zachtheid

B. 7cm ondersteunende onderlaag

C. 11cm nieuw ontwikkeld High Resilient Polyurethaanschuim – ondersteuningslaag voorzien van een ingenieus rasterwerk van uitsparingen welke zorgt voor een verhoogde mate van elasticiteit en een goede luchtdoorstroming

Voor meer informatie en om proef te liggen op deze gloednieuwe matrassen kunt u terecht in onze winkel.