Dorimé

Dorime  is een toonaangevend bedrijf dat zich geheel richt op de slaapcomfort-branche binnen de detailhandel. Beter bekend onder de naam Deron, zijn zij al reeds tien jaar een gevestigde specialist op de Nederlandse zorgmarkt. Deron levert al jarenlang kwalitatief hoogstaande traagschuimproducten aan bijv. ziekenhuizen, revalidatiecentra, paramedici en fondsen. Om deze unieke producten te kunnen aanbieden in het particuliere segment, heeft Deron een geheel nieuw product ontwikkelt voor de detailhandel. Onder de naam Dorime zullen deze exclusieve producten worden aangeboden.

Dorime matrassen zijn uniek in samenstelling door de optimale vocht en luchtregulerende eigenschappen van Evopore®. Deze Zwitserse schuimsoort combineert de positieve eigenschappen van zowel HR koudschuim als hoogwaardig polyether schuim. Dit resulteert in een zeer duurzaam en comfortabel product. Uiteraard zijn Dorime Evopore® matrassen leverbaar in verschillende types en varianten.

Dorime semi-schotelbodems zijn speciaal vervaardigd om de drukverdelende eigenschappen van Evopore® zo goed mogelijk te benutten. Voor optimale functionaliteit is het essentieel dat het lichaamsgewicht gelijkmatig verdeeld wordt. Door de afzonderlijk verende schotels past de Dorime schotelbodem zich eenvoudig aan elke lichaamsvorm aan. Tevens bevordert het speciale systeem de ventilatie en vochtregulatie van het matras. Uiteraard is de semi-schotelbodem leverbaar in geheel elektrisch verstelbare variant, maar ook als vaste bedbodem. Voor meer informatie over dorime, ga naar www.dorime.nl of bezoek onze showroom, waar u de matrassen en bedden van zowel Tempur als Dorime kunt proberen en beoordelen.