Maxtras

Maxtras uit Wijchen is in 2001 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel bedrijf waar oude waarden als vakmanschap, degelijkheid, handmatige productie, betrouwbaarheid, service maar vooral de juiste prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel staat. Maxtras levert haar matrassen, boxsprings en aanverwante artikelen, welke het predicaat “origineel Nederlands kwaliteitsproduct” dragen, aan gerenommeerde beddenspeciaalzaken gevestigd door heel Nederland.

maxtras

De boxspring-bedden van Maxtras zijn mooi van design en van natuurlijke eenvoud, met de hand gemaakt en bijzonder duurzaam dankzij het gebruik van natuurlijke materialen. Daarbij staat comfort voorop. Boxsprings van Maxtras bezitten eigenschappen die heerlijk doen slapen en ervoor zorgen dat u optimaal uitgerust weer aan de dag kunt beginnen. Maxtras hecht grote waarde aan mens en milieu. Dat geldt zowel voor het eindproduct waarbij de slapende mens en zijn welzijn centraal staat als voor de fabricage. Bij het produceren van onze bedden maken wij gebruik van het hotmelt lijmprincipe. Hierbij ontstaan geen ongezonde en gevaarlijke drijfgassen.

De duurzame materialen die worden gebruikt zijn van hoge kwaliteit en dat komt het bed ten goede. U koopt een Nederlands kwaliteitsproduct dat met uiterste zorg is samengesteld. Een boxspring van Maxtras kan uit 5 onderdelen bestaan: een bodem, pootjes, een hoofdbord, een bekleed matras en een topper. Elk onderdeel is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zodat u zelf uw eigen bed kunt samenstellen. U heeft de keuze uit ongeveer 50 verschillende stoffen in diverse kleuren. De matrassen van Maxtras zijn het summum in slaapcomfort en van een uitermate hoogwaardige kwaliteit. Het pocketveringinterieur bevat 7 comfortzones. Deze zijn voorzien van een stalen stabilisatieband.

Al naar gelang het model wordt koudschuim of natuurlatex als afdeklaag gebruikt. Dit zijn belangrijke voorwaarden voor een goede luchtcirculatie en ventilatie.

De 3D topper is ook leverbaar als split-topper
Niet keerbaar matras.

Uniek in de collectie matrassen is de niet keerbare pocketveer matras. Deze matras is dusdanig opgebouwd dat hij niet meer ieder kwartaal gekeerd hoeft te worden. Ideaal voor mensen die moeite hebben met het vaak lompe gewicht van pocketveer matrassen. Overigens hoeven de matrassen van Tempur ook nooit gedraaid te worden.