wonderland bed logo
Hoge kwaliteit is essentieel voor een goede nachtrust

De boxspring bedden van Wonderland worden in Noorwegen geproduceerd, midden in het prachtige landschap van bergen en fjorden. Om u een optimale nachtrust te bieden is Wonderland altijd gericht op de beste materiaal keuze, welke bijdragen aan uw slaapcomfort. De gebruikte materialen in Wonderland bedden zijn voorzien van een of meer milieu-certificaten

Unieke eigenschappen

De focus van Wonderland op hun klanten heeft tot hun huidige motto geleid: unique people-unique beds. Daarom noemen ze vijf unieke eigenschappen die hun hele assortiment kenmerken. Instelbare heupzone, schouderzone, kantstabiliteit, wasbaarheid en omkeerbaarheid.

persoonlijk instelbaar
Optimaal relaxen en heerlijk slapen

Leder mens heeft behoefte aan slaap, een derde van ons leven brengen we in bed door en een goede nachtrust brengt ons een beter leven met meer energie. Om dit te bereiken is het van groot belang dat uw bed zich aanpast naar uw lichaam en niet andersom. Een boxspring combinatie van Wonderland draagt bij aan een goede nachtrust. De boxspring bedden van Wonderland zijn flexibel, goed ondersteunend voor uw lichaam en worden gemaakt van de beste materialen.

Uw persoonlijke slaaphouding

De meeste mensen slapen bij voorkeur op hun zij, waardoor de belasting van de schouder- en heuppartij extra groot wordt. Door de heupzone te verstellen, krijgt u een slaaphouding met een goede ondersteuning voor uw rug en schouder. Uw spieren zullen ontspannen en u krijgt een goede nachtrust. U zult uitgerust wakker worden, klaar voor een nieuwe dag.

Instelbare heupzone

Om ‘s nachts zo goed mogelijk te kunnen slapen is het belangrijk dat uw spieren goed ontspannen. Een slaaphouding waarin uw ruggengraat zo recht mogelijk ligt is hiervoor essentieel. Een instelbare heupzone zorgt ervoor dat u het bed aan uw lichaam kunt aanpassen, door de stevigheid onder uw heup in te stellen regelt u hoe diep uw heup ten opzichte van uw schouder zakt. Op die manier past u het bed aan uw lichaam en uw individuele behoefte aan.

Wasbare en afneembare stoffen

Een gezond leven is belangrijk, een Wonderland bed kan hier een grote bijdrage aan leveren, een fris en schoon bed draagt bij aan uw gezondheid en maakt dat u beter en gezonder slaapt. Stof en huismijt komen van nature in onze woonomgeving voor, deze moeten we met verzorging en wassen verwijderen. Wonderland heeft dan ook iets unieks ontwikkelt: alle stoffen van een Wonderland bed zijn afneembaar en wasbaar op 60 graden, deze temperatuur overleeft de huismijt niet en door het wassen worden zij uit uw matras en topper verwijderd. Deelbare ritssluitingen maken het wassen eenvoudig, gewoon thuis in uw wasmachine.

kantstabiel
Schouderzone

Een Wonderland bed is zo gemaakt dat uw lichaam maximale rust krijgt. De meeste mensen liggen tijdens het slapen bij voorkeur op hun zij, hierdoor ontstaat er druk op de schouders en daarom zijn alle Wonderland bedden voorzien van een extra flexibele schouderzone. Door deze flexibele zone komt uw schouder iets dieper in het bed te liggen zodat uw nek, schouder en rug op de juiste manier worden ontlast.

Kantstabiel

Ongestoord slapen is belangrijk. In een Wonderland bed slaapt u meer ontspannen, ook tijdens het bewegen in uw slaap. De matrassen van Wonderland zijn voorzien van een brede afvering, en de kanten van de matras zijn stabiel. Een Wonderland matras wordt op een andere wijze gemaakt dan van alle andere merken. Wonderland bouwt deze volgens een gepatenteerde methode op, waardoor een zeer kantstabiele matras met een lange levensduur ontstaat. Zo profiteert u optimaal van de pocketvering in uw matras, over de gehele breedte van uw bed. Ook als u samen in het midden van uw bed ligt zorgt een Wonderland bed voor optimale ondersteuning.

Keerbare matrassen

Door de matras regelmatig te keren verlengt u de levensduur van het bed en blijft het comfort jaar na jaar gegarandeerd. Als u dit een paar keer per jaar doet krijgt u een matras die u heel lang hetzelfde goede, gelijkmatige comfort biedt. Dankzij het gebruik van klittenband en ritssluitingen aan de stoffen is dit keren zeer eenvoudig. Onze matrassen zijn voorzien van 5 verschillende comfort zones.

Uniek handwerk

Wonderland maakt al bedden sinds 1969, al deze ervaring en kennis steken wij in onze bedden. Ongeacht welk Wonderland bed uw kiest, het is het resultaat van onze jarenlange ervaring, innovatieve ontwikkeling en goed uitgevoerd handwerk.

Kwaliteits bedden uit Noorwegen

Hoge kwaliteit in zowel productie als materialen is voor Wonderland een top prioriteit. Wij zijn trots op onze , in Noorwegen, geproduceerde bedden en gepassioneerd om deze van de beste eigenschappen te voorzien, ‘unigue people, unigue beds’ is niet voor niets onze slogan. Ons ervaren en gekwalificeerd team is dagelijks bezig om u een zo goed mogelijke nachtrust te kunnen bezorgen.

Perfect comfort voor iedereen

Het gevoel en het comfort van het bed is afhankelijk van de vering en de materiaalkeuzes. Het aantal slagen in de veer bepaalt de drukverdeling maar een goed veersysteem moet ook een goede flexibiliteit bieden.

Elke afzonderlijke pocketveer is thermisch gehard, voor een extra lange levensduur en verpakt in een stoffen zakje. Het pocketveersysteem van Wonderland is van de hoogste kwaliteit. Het meest exclusieve pocketveersysteem heeft maar liefst 8-slagen, waarbij elke veer zorgvuldig is ontwikkeld met een variërende weerstand om voor een optimale ondersteuning te zorgen.

Stevigheden

Alle bedden van Wonderland zijn leverbaar in diverse stevigheden. De mogelijkheid om te kiezen tussen zacht, medium, stevig en extra stevig maakt het eenvoudig om het juiste bed voor uw lichaam en slaaphouding te vinden.

Van bestelling tot levering

Wonderland biedt u alle gelegenheid een bed te creëren waarbij uw unieke wensen van doorslaggevende betekenis zijn. De productie wordt volledig op uw eisen afgestemd, en met solide handwerk als basis krijgt u gegarandeerd een persoonlijk aangepast bed waarin u jarenlang heerlijk zult slapen.

Voor meer informatie over Wonderland bedden kijk op www.wonderlandbed.com