Yuno matrassen
Waarom een Yuno matras

Door een overaanbod aan slaapsystemen zie je door de bomen het bos niet meer. Welk matras is nou voor mij perfect? Hoe weet ik zeker dat ik de juiste keuze maak als ik een nieuw matras ga kopen?

Het verschil met andere matrassen

Traditionele slaapsystemen houden enkel rekening met mijn gewicht, en laten de keuze uit soft, medium of firm. Yuno houdt niet alleen rekening met mijn gewicht, maar ook met mijn lichaamsbouw, leeftijd, geslacht, lengte, slaaphouding en type bedbodem.

Hoe werkt het?

Meten en gegevens invoeren. Het programma adviseert de matras en de inlay die bij mijn lichaam past. Mijn matras is klaar. Yuno garandeert mij een 100% correcte slaaphouding.

Mijn zekerheden.

Drie samengevoegde inlegstroken of pads uit verschillend, welgekozen High Resilience Foam. Elke  pad ondersteunt één van de zones die bepalend zijn voor een correcte slaaphouding: schouders, taille en heupen. De inlay blijft steeds inwisselbaar.

Garantie

Yuno garandeert mij een 100% correcte slaaphouding.

1) 100 dagen testperiode

2) 100 maanden inlay inruilgarantie

3) 100 maanden kwaliteitsgarantie

Wetenschappelijk bewezen.

Een vijfjarig wetenschappelijk traject ligt aan de basis van het Yuno-concept. Custom8, Spin-off van de KU Leuven (universiteit), afdeling biomechanica-fysionomie, ontwikkelde met Yuno zowel het meetsysteem als de samenstelling van de matras met de verschillende inlays.

 Meten en gegevens invullen.


Dit kan op een PC, laptop , tablet, smartphone, of bij beddenspeciaalzaak Slaaptijd. Wij zijn uw Yuno-dealer voor de regio Eindhoven.