Acties

Het hele jaar door biedt beddenspeciaalzaak Slaaptijd u aantrekkelijke voordelen bij aankoop van verschillende producten. Naast een goed prijs of actie, is de keuze en het advies voor een kwalitatief goed matras natuurlijk het allerbelangrijkste. Onze medewerkers zijn specialisten, hebben jaren ervaring in het adviseren van een goed bed, en helpen u graag bij het vinden van de juiste matras, hoofdkussen of andere producten.

SLAAP DEZE WEEK NOG OP EEN SERTA BOXSPRING

De Limited series van Serta bestaat uit de collectie boxsprings Chandon, Ligne, Magnifique, Brur en Classico (Chandon en Classici ook elektrisch verstelbaar verkrijgbaar). Al deze boxsprings hebben hun eigen kenmerken en zijn gemaakt van de beste materialen voor de hoogste kwaliteit! Ga voor een klassieke look met de Chandon, creëer rust in je slaapkamer met onze Ligne door de strakke belijning , een Scandinavische look and feel? Dat kan met de Magnifique, of misschien liever een klassiek bed in een modern jasje met de Classico. De Limited series zijn zorgvuldig samengesteld en zeer scherp geprijsd, zodat er altijd een boxspring bij zit die aansluit bij jouw wensen!

Veel limited boxsprings zijn direct uit voorraad leverbaar, in diverse kleuren en maten. Kom langs of maak een persoonlijke afspraak voor een showroombezoek

serta boxspring limited edition classico