Acties

Het hele jaar door biedt beddenspeciaalzaak Slaaptijd u aantrekkelijke voordelen bij aankoop van verschillende producten. Naast een goed prijs of actie, is de keuze en het advies voor een kwalitatief goed matras natuurlijk het allerbelangrijkste. Onze medewerkers zijn specialisten, hebben jaren ervaring in het adviseren van een goed bed, en helpen u graag bij het vinden van de juiste matras, hoofdkussen of andere producten.

Voorjaarsaanbieding
 Profiteer nu tijdelijk van 25% korting op alle Tempur matrassen en Tempur hoofdkussens. Kom langs bij de Tempur beddenspeciaalzaak in Eindhoven. Wij hebben alles van Tempur in de winkel opgesteld staan. Deze aanbieding is geldig tot en met 26 juni 2022.

Gratis Tempur Bedombouw met hoofdbord

Bij aanschaf van 2 tempur matrassen en 2 tempur bedbodems ontvangt u nu tijdelijk een tempur relax bedombouw gratis. Ongeacht de afmeting van ven het bed en de hoogte van het hoofdbord. Dit is een voordeel van minimaal 1598 euro

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2021

SLAAP DEZE WEEK NOG OP EEN SERTA BOXSPRING

De Limited series van Serta bestaat uit de collectie boxsprings York, Ligne, Magnifique, Brur en Classico (ook elektrisch verkrijgbaar). Al deze boxsprings hebben hun eigen kenmerken en zijn gemaakt van de beste materialen voor de hoogste kwaliteit! Ga voor een klassieke look met de York, creëer rust in je slaapkamer met onze Ligne door de strakke belijning , een Scandinavische look and feel? Dat kan met de Magnifique, of misschien liever een klassiek bed in een modern jasje met de Classico. De Limited series zijn zorgvuldig samengesteld en zeer scherp geprijst, zodat er altijd een boxspring bij zit die aansluit bij jouw wensen!

Veel limited boxsprings zijn direct uit voorraad leverbaar, in diverse kleuren en maten. Kom langs of maak een persoonlijke afspraak voor een showroombezoek

serta boxspring limited edition classico