Acties

Het hele jaar door biedt beddenspeciaalzaak Slaaptijd u aantrekkelijke voordelen bij aankoop van verschillende producten. Naast een goed prijs of actie, is de keuze en het advies voor een kwalitatief goed matras natuurlijk het allerbelangrijkste. Onze medewerkers zijn specialisten, hebben jaren ervaring in het adviseren van een goed bed, en helpen u graag bij het vinden van de juiste matras, hoofdkussen of andere producten.

tempur winteraanbieding slaaptijd eindhoven korting
Tempur winter aanbieding

Wilt u ook slapen op een matras en hoofdkussen die zich helemaal aanpassen aan uw wensen? Maak dan kennis met onze Tempur matras-, kussen-, boxspring- en beddencollectie, die het mogelijk maken een slaapbeleving op maat te leveren. Kies bijvoorbeeld voor het jonge design van de Tempur boxspring-combinatie Micro-Tech. Of ontwerp een uniek bed, met de ruime keuzemogelijkheden van het nieuwe Tempur Relax Bed. En houd het Tempur matras eindeloos schoon en fris met de QuickRefresh wasbare hoes op onze unieke collectie matrassen.

Ontvang nu tijdelijk 50% korting op het tweede Tempur product (of 25% korting bij aanschaf van één matras of kussen) of bijna 1000 euro korting op een compleet Relax bed bij beddenspeciaalzak Slaaptijd, Aalsterweg 118 Eindhoven

Aanbieding Wonderland beds of Norway
In de prachtige natuur, aan de Noorse Westkust, staat de fabriek van Wonderland Beds of Norway.

Nieuw in onze collectie, zijn de Scandinavische boxsprings van Wonderland. Een prachtig kwaliteitsproduct, waar wij trots op zijn om dealer van te mogen zijn. Een weldadig Scandinavisch slaapcomfort van zeer hoge kwaliteit, het is alsof u slaapt op een wolk. En daarnaast ook nog erg goed voor uw gezondheid. Alle stoffen op de boxsprings, matrassen en toppers zijn bovendien wasbaar, wel zo fris!

Voor iedere slaappositie en ieder slaap-probleem bieden de boxsprings van Wonderland wel een oplossing. En dat in combinatie met een eigentijdse uitstraling en een keuze uit vele modieuze stoffen, kleuren , pootjes en hoofdborden.

Bent u nieuwsgierig naar dit heerlijke slaapcomfort, kom dan snel naar de showroom van Slaaptijd.