Geltex
Wat is goede slaap?

We weten niet wanneer en hoeveel u slaapt. We weten niet waar u van droomt. We weten ook niet wat uw BMI is. En we weten al helemaal niet hoe u slaapt. Dat zijn onze zaken ook niet. Maar we weten wel wat belangrijk is: Als we klanten vragen naar de drie belangrijkste keuzecriteria bij de aankoop van een nieuwe matras, dan noemen ze meestal de volgende dingen. De matras moet de rug ondersteunen. De matras moet mooi aansluiten op het lichaam, zodat er nergens pijnlijke drukpunten ontstaan. Je mag niet gaan zweten op het matras of het te koud hebben in bed.

Slaapdriehoek

De gepatenteerde formule om drie keer beter te slapen.

geltex slaap driehoek lattoflex

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een sterke wisselwerking van drie belangrijke elementen een heerlijke, gezonde en goede slaap verzekert. Drukverlaging, lichaamsondersteuning en ventilerend vermogen. GELTEX® blinkt uit op al deze drie vlakken.

De unieke combinatie van hoogelastische gel en luchtdoorlatend schuim zorgt voor een perfecte drukverlaging. De baanbrekende open celstructuur zorgt voor een weergaloos ademend vermogen. Deze unieke eigenschappen zorgen samen met de antibacteriële hoes voor een hygiënisch geheel. De gepatenteerde werkzame stof ondersteunt het lichaam optimaal, dankzij zijn ongeëvenaarde elasticiteit.

De geltex technologie

geltex slaaptijd Eindhoven matras 2geltex slaaptijd Eindhoven matras 1geltex slaaptijd Eindhoven matras 3

Wat is Geltex?

GELTEX® is een innovatieve mix van hoogelastische gel en hoogwaardig, luchtdoorlatend schuim. Onder de merknaam GELTEX® inside verzekert deze nieuwe werkzame stof uit de Recticel onderzoekslaboratoria een ongeëvenaard slaapcomfort voor iedereen die veel belang hecht aan een goede en gezonde slaap.

Collectie

Ontdek welke Geltex® Inside matras het best bij u past. Wat uw leeftijd, lichaamsbouw of specifieke slaapbehoefte ook is, Beddenspeciaalzaak Slaaptijd heeft een Geltex® Inside matras die perfect bij u past. Kom langs en vertel ons hoe u slaapt. Op basis van de 3 criteria van de Slaapdriehoek® evalueren wij uw behoeften en gaan wij samen met u op zoek naar een oplossing op maat.

geltex slaaptijd eindhoven X5 lattoflex lattenbodem contour 4 matras

Sterke merken, kwaliteit gegarandeerd!

Het samenspel van matras, bodem en hoofdkussen bepaalt de kwaliteit van uw slaap. Bij beddenspeciaalzaak Slaaptijd in Eindhoven vindt u gerenommeerde merken voor een comfortabele nachtrust. Onze exclusieve Geltex® Inside matrassen zijn volledig afgestemd op de bedbodems. Onze Slaaptijd adviseurs begeleiden u graag bij de keuze van de juiste combinatie.

Wij geloven in onze producten. We zijn ervan overtuigd dat u niet meer zonder uw GELTEX® inside matras zult kunnen. Daarom krijgt u van ons de sterke GELTEX® tevredenheidgarantie: omruil mogelijk tot 90 dagen na uw aankoop.

Als u niet tevreden bent over uw GELTEX® inside product, dan gaan onze slaapadviseurs samen met u op zoek naar het product dat het best aan uw wensen voldoet. Deze garantie geldt zowel voor de matrassen met GELTEX® inside als voor de kussens. De voorwaarde is wel dat u ze op een geschikte en correct gemonteerde bedbodem gebruikt.

Voorwaarde omruilgarantie

Test uw GELTEX® inside producten minstens 30 dagen. Na 30 dagen en tot 90 dagen na uw aankoop ruilen wij uw GELTEX® inside producten om als ze u niet bevallen. Want uw tevredenheid is ons doel. Waarom pas na 30 dagen? Omdat uw lichaam zich moet instellen op het nieuwe ligcomfort, de nieuwe matras kan in eerste instantie leiden tot verkrampte spieren of spierpijn, wat normaal gesproken na de eerste weken verdwijnt. Dit is geen teken voor een slechte matras, maar is alleen het gevolg van de nieuwe lighouding met de betreffende ondersteuning en ontlasting van de lichaamsdelen.

Voor de omruiling van Geltex rekenen we een behandelingsbijdrage van 100 euro per matras en 50 euro per kussen.