De eerste boxspring op maat

Gestoffeerde boxspring bedden zijn er in de handel te kust en te keur. Maar een boxspring die, met de modernste meettechniek, op de klant aangemeten en afgestemd wordt, is nieuw in het assortiment van beddenspeciaalzaak Slaaptijd in Eindhoven.

Door middel van moderne techniek wordt het postuur gemeten en bepaald welke matrascombinatie het beste bij de consument past.

Ik heb lang naar een boxspring gezocht die, net als onze latten/schotelbodems en waterbedden, individueel instelbaar is op de behoefte van de klant. Met het nieuwe slaapsysteem van Kreamat, slapen a la carte, bouwen wij onze collectie hier verder mee uit. Naast het opmeten, door wetenschappelijk ontwikkelde techniek, biedt de Kreamat boxspring ook een ruime keuze uit achterwanden met een grote keuze uit mooie moderne stoffen die de boxspring een heel persoonlijk tintje geeft. Het ontwikkelde slaapsysteem werd in samenwerking met het Belgische universiteit van Leuven gemaakt. Hun zijn tevens verantwoordelijk voor de meettechniek.

Door de meting van lengte, gewicht, bekken, taille en schouder breedte, kan een heel individuele samenstelling van verschillende hardheden in de boxspring, samen met verschillende matrassen, worden gecombineerd. De uitkomst van de meting is slechts in een paar minuten duidelijk. Geïnteresseerde klanten kunnen bij beddenspeciaalzaak Slaaptijd, zonder verplichtingen, gratis een profielmeting laten uitvoeren. Op die boxspring-combinatie kunt u vervolgens rustig proefliggen in de showroom. De bedden zijn namelijk heel snel en eenvoudig door middel van modules instelbaar en aanpasbaar.

Precies op de juiste plaats worden onafhankelijke modulen van verschillende hardheden geplaatst.