Kiezen voor Serta

Een boxspring van Serta is een boxspring op maat: tailor made en volgens uw wensen opgebouwd. Met een boxspring geeft u gemakkelijk een persoonlijke touch aan uw slaapkamer.

Serta maakt s’ werelds beste matras.

Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings. Het merk heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaap systemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling.

In de slaapbranche is dit van oorsprong Amerikaanse merk, dat in Europa produceert, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland en nu ook bij beddenspeciaalzaak Slaaptijd in Eindhoven. Ook u kunt dus genieten van een echte Serta in uw eigen slaapkamer. Dat slaapt lekker!

DE BELEVENIS VAN SLAPEN OP EEN SERTA BOXSPRING

Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring, die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van deze boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend en tijdloos. U kunt kiezen voor de uitstraling die bij u past. De hoofdborden en accessoires maken uw boxspring compleet.

Een boxspring is opgebouwd uit een onderstel met veren, een matras met pocketveren en vaak ook een topdekmatras. De combinatie van deze matrassen zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter te reguleren is dan met een enkele matras. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Ook is de instap wat hoger en comfortabeler. Een boxspring is niet alleen hip en trendy, maar het slaapt vooral bijzonder comfortabel.