Tempur Anti allergisch
Goede gezondheid begint met hygiëne

In tegenstelling tot de meeste matrassen, waarbij de hoes een vast onderdeel van het matras is, kan de hoes van de Tempur kussens en ook van de meeste Tempur matrassen gemakkelijk verwijderd worden om te wassen of te luchten. Huismijt is een gekend probleem bij het dikke beschermingsmateriaal waarmee conventionele matrassen vaak bedekt worden. De Tempur Hoezen hebben een antimijt behandeling ondergaan en dit verdwijnt niet wanneer de hoezen gewassen worden. De meeste TEMPUR Matrassen zijn voorzien van een antisliplaag aan de onderzijde.

HET KEREN VAN HET MATRAS IS NIET NODIG

De hoge densiteit en de drukverlagende eigenschappen zorgen ervoor dat het TEMPUR Materiaal steeds weer opnieuw zijn originele vorm aanneemt. Daarom hoeft het TEMPUR Matras niet gekeerd of gedraaid te worden.

Milieuvriendelijk

De hoezen beantwoorden aan de Ökotex 100 norm en het materiaal van het matras werd door het onafhankelijke Duitse LGA instituut als milieuvriendelijk goedgekeurd.

Wasvoorschriften

De hoezen van de meeste matrassen en kussen kunnen verwijderd worden om ze te wassen volgens de etiket voorschriften. Het TEMPUR Materiaal zelf mag nooit nat worden gemaakt of worden gewassen. De hoes van het Deluxe matras mag niet worden gewassen vanwege het gebruik van TEMPUR Materiaal in de hoes.