Ontdek de complete Svane collectie, en ervaar de unieke eigenschappen van het innovatieve, drukontlastende IntelliGel, in de showroom van beddenspeciaalzaak Slaaptijd in Eindhoven.

SVANE

Geniet van subliem slaapcomfort op de boxsprings, matrassen en topmatrassen van Svane. Al decennialang (sinds 1938) draagt dit innovatieve slaapmerk uit Noorwegen bij aan een aangename nachtrust, die volledig is af te stemmen op de persoonlijke comfortwensen.

SVANE BOXSPRING & (TOP)MATRASSEN

Met een ruim assortiment matrassen en topmatrassen en een brede collectie Svane boxsprings ervaar je iedere nacht wat goed slapen is. Alle boxsprings en matrassen uit de Svane collectie worden in eigen beheer ontwikkeld én geproduceerd, zo blijft de hoge kwaliteitsstandaard gewaarborgd en worden nieuwe technologieën continu geoptimaliseerd.

Wij adviseren je graag over een boxspring en (top)matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.

INNOVATIEVE INTELLIGEL IN SVANE MATRASSEN

De kern van een matras bepaalt in hoge mate het comfort tijdens de nachtrust. Met de keuze uit diverse techniek- en materiaalsamenstellingen in de Svane matrassen is het comfort van je matras en boxspring op de persoonlijke wensen af te stemmen. Uiteraard wordt bij het kiezen van een geschikte matras gekeken naar het postuur, de slaaphouding en het gewicht. Zo wordt een optimale nachtrust gegarandeerd.

SVANE BED VOOR DUURZAAM SLAAPCOMFORT

Bij het Noorse Svane staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De productie van duurzame producten met een lange levensduur is dan ook het hoogst haalbare doel. Alle Svane matrassen zijn gemaakt van grondstoffen die zijn bestempeld met het ‘Öko Tex 100’-keurmerk en alle schuimstoffen worden gerecycled. Bovendien zijn enkele Svane matrassen voorzien van het DuoSystem: deze matrassen zijn voorzien van twee verschillende hardheidsgraden in slechts één en dezelfde matras. Door het matras om te draaien ervaar je een andere stevigheid wanneer verandering in het lichaam daarom vraagt. Zo kun je er extra lang van genieten, een duurzame keuze.

EEN SVANE BOXSPRING PASSEND BIJ JOUW SLAAPKAMER

De keuze voor de geschikte boxspring gaat verder dan enkel de comfortmogelijkheden. Met de keuze uit verschillende modellen, hoofdborden, stofsoorten en poten creëer je een Svane boxspring met een uniek karakter, zodat de uitstraling van jouw nieuwe bed precies aansluit bij de gewenste uitstraling en sfeer van de slaapkamer. Bijpassende accessoires maken de slaapkamer compleet.

ERVAAR HET SLAAPCOMFORT VAN SVANE BEDDEN

Kom proefliggen op de (top)matrassen en boxsprings van Svane bij beddenspeciaalzaak Slaaptijd in Eindhoven en ervaar het comfort dat een Svane bed te bieden heeft. Wij adviseren je graag over een boxspring en (top)matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.