Lattoflex

Luister naar uw rug, hij verdient het lattoflex effect.

Hij vertelt u precies waar en wanneer hij extra steun kan gebruiken. Want het leven is druk en ook de druk op uw ruggengraat is groot. Met een slaapsysteem van Lattoflex krijgt uw rug de tijd en de ruimte om tot rust te komen. Zo blijven jullie allebei in vorm.

Gedurende de dag krijgen de tussenwervelschijven in uw rug het zwaar te verduren. Alleen door ’s nachts de juiste slaaphouding aan te nemen, krijgen deze ‘schokdempers’ de kans om te herstellen. Een slaapsysteem van Lattoflex is drukverlagend en biedt een ideale ventilatie en een optimale lichaams en rug-ondersteuning. Zo helpt een slaapsysteem van Lattoflex u om rugklachten te voorkomen én te verhelpen.

Innovatieve slaapoplossingen

In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de uitvinding van de lattenbodem. In samenwerking met de medische wereld is Lattoflex fundamenteel onderzoek blijven voeren naar beter en gezonder slaapcomfort en groeide zo uit tot dé referentie op het vlak van slaapcomfort.

Innovator in slaapsystemen

Met het Winx-systeem introduceert Lattofllex geïndividualiseerde slaaptechnologie met voor het eerst een volledige driedimensionale ondersteuning van uw lichaam: in de lengte, de breedte en de diepte. Dit garandeert een correcte lighouding, een juiste positie van de wervelkolom en optimaal slaapcomfort.

Innovator in nieuwe materialen

Nieuwe materialen bieden nieuwe perspectieven en verbeteren de kwaliteit van ons leven aanzienlijk. De Lattoflex matrassen en lattenbodems zijn volgens dezelfde vernieuwende visie ontworpen. Als uitvinder van de lattenbodem blijft Lattoflex zich steeds opnieuw bewijzen.

Winxbox van lattoflex

Lattoflex lanceert een nieuw slaapsysteem: Winxbox. Dit ergonomische boxspring slaapsysteem combineert de unieke gepatenteerde Winx-technologie van Lattoflex met het comfort en de look van een boxspring. Winxbox staat nu in de showroom van beddenspeciaalzaak Slaaptijd en is leverbaar in drie uitvoeringen in diverse kleuren, in combinatie met geltex inside matrassen. Diverse verschillende hoofdborden maken het Winxbox plaatje compleet, net als de pootjes die ook kunnen worden afgewerkt in de stof van het slaapsysteem.