Silvana support kussen by Jade

Je hebt kussens en je hebt Silvana Support: Gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jou optimale steun te bieden. Of je nou klein bent of groot, op je zij slaapt of juist op je rug: Er is voor iedereen een Silvana Support. Elk kussen is ook in een klein model voor als je extra lang bent.

Een extreem zacht kussen

Houd je van een extreem zacht kussen en slaap op je op een uiterst zacht bed? Dan biedt de Grenat je de perfecte lighouding! Ook als je per ongeluk op je buik slaapt.

grenat hoofdkussen silvan support
Het perfecte zachte kussen

Houd je van een soepel kussen en slaap je op een zacht bed? Dan biedt de Saphir je de perfecte lighouding!

silvana support hoofdkussen saphir
Een heerlijk soepel kussen

Houd je van een beetje zacht kussen en slaap je op een niet te stevig bed? Dan biedt de Emerald je de perfecte lighouding!

emerald hoofdkussen silvana support
Een zacht kussen met net dat beetje extra steun

Houd je van een beetje stevig kussen en slaap je op een niet te stevig bed? Dan biedt de Fluorine je de perfecte lighouding!

silvana support hoofdkussen fluorine
Een optimaal veerkrachtig kussen

Houd je van een veerkrachtig kussen en slaap je op een tamelijk stevig bed? Dan biedt de Silvana Support Cristal je de perfecte lighouding!

hoofdkussen silvana support christal stevig
Het perfecte stevig hoofdkussen

Houd je van een stevig kussen en slaap je ook op een stevig bed? Dan biedt de Larimar je de perfecte lighouding!

larimar hoofdkussen extra stevig neksteunkussen silvana
Silvana neksteun kussen wordt steeds beter

Met de introductie van de nieuwe Silvana Support, de verbeterde versie van het originele neksteunkussen met de gezichtjes, kan nu iedereen lekker slapen. Neksteunkussens geven de beste nachtrust, daar zijn deskundigen en miljoenen tevreden gebruikers het allemaal over eens. Maar diezelfde neksteun wordt soms ervaren als een ongemakkelijk gedeelte van het zo comfortabele hoofdkussen, alsof je in de goede slaaphouding gedwongen wordt. En dat vindt niet iedereen prettig.

Met de schouder-contour in de neksteun van de nieuwe Silvana Support is dat voorbij. De jukvormige contour volgt het hoofd en de nek soepel maar het kussen ondersteunt nog steeds zodanig dat de wervelkolom recht ligt, of u op uw rug of op uw zij slaapt. De drie verschillend gevulde boven-vakken zorgen namelijk voor een ontspannen wervelkolom doordat het hoofd in de rugligging wat meer wegzakt en bij de zijligging wat hoger ligt. En de wigvorm van het kussen laat de vulling waar hij hoort: Onder het hoofd, niet bovenin het kussen. De ruimte tussen nek en hoofd wordt veerkrachtig ondersteund door een latex neksteun. En omdat deze nieuwe neksteun bij zijligging de kin vrijlaat, ademt u ook vrijer zodat u nog rustiger slaapt. Een aanrader voor wie last heeft van nek- of hoofdpijn of voor wie gewoon heel lekker wil slapen. Verkrijgbaar bij Beddenspeciaalzaak Slaaptijd. Tevens hebben wij van deze kussens test-exemplaren beschikbaar die u een aantal dagen thuis mag proberen voordat u ze definitief aanschaft. Dat voorkomt teleurstellingen en een zolder vol kussens die uiteindelijk toch niet lekker blijken te liggen. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.