Zensleep

Zensleep. Het meest revolutionaire waterbedden stabilisatiesysteem

Wat zijn de voordelen van het Profine® Zensleep systeem?

In tegenstelling tot de bekende fiberlagen is Zenschuim een speciaal ontwikkelde opencellig schuim dat volledig lucht- en waterdoorlaatbaar is. Hierdoor droogt de schuim snel en wordt om die reden reeds lang toegepast in buiten meublilair en in ziekenhuizen voor matrassen. Vanwege de open cel structuur vloeit het water volledig door de zenblok heen, zonder zwaarder te worden of te vervormen. Bovendien kan de matras bij een verhuis of slaapkamerrenovatie perfect leeg en vacuüm getrokken worden. De Zenblokken worden bij Profine verwerkt en op maat aangepast aan de maat van de matras en de individuele slaapbehoefte van de slaper.

Ondersteuning.

De speciale opbouw van de schuimkern garandeert een perfecte progressieve ondersteuning voor uw rug: Door het speciale uitgesneden piramide systeem, aan de bovenkant van de Zenblok, wordt uw lichaam door duizenden mini torens perfect ondersteund. De vaste onderzijde van de blok zorgt op zijn beurt dat uw lichaam niet kan inzakken. Kortom met Zensleep is Profine® erin geslaagd de voordelen van slapen op water (temperatuurregeling, hygiëne, drukverlaging) te combineren met een gepersonaliseerd stabilisatiesysteem. Met Zensleep combineert u de voordelen van beide werelden: Drukvermindering door het water met de ondersteuning van een traditionele matras. Uw rug heeft dan ook recht op een welverdiende sensatie. Een betere nachtrust is een verademing voor lichaam en geest. Met Zensleep ervaart u dit gevoel ’s nachts en overdag. Zensleep is verkrijgbaar in verschillende hardheden.

Waterbedden   Welk waterbed   Hygiëne   Temperatuur   Modellen waterbedden   Onderhoud waterbedden   Montage waterbedden