Waarom Tempur?

Tempur past zich perfect aan uw lichaam aan, waardoor u zich helemaal gewichtloos voelt. Geen twee personen zijn hetzelfde. We zijn allemaal verschillend qua lengte, gewicht en lichaamsbouw. En we slapen ook allemaal anders. Het in eerste instantie door NASA ontwikkelde Tempur materiaal, past zich volledig aan de contouren van uw lichaam aan. Het absorbeert beweging en werkt drukverlagend waar u het nodig heeft. Ervaar Tempur zelf in onze showroom in Eindhoven en laat ons u helpen uw nachtrust te verbeteren met een matras die perfect bij u past.

Wat is Tempur?

Tempur is een visco-elastisch temperatuurgevoelig materiaal met een open celstructuur, dat zich exact vormt naar de contouren van het lichaam. Gewoon schuim heeft een onregelmatige celstructuur dat samengedrukt wordt als er gewicht op komt. Tempur Matrassen bevatten talloze open cellen die zich zachtjes rond de lijnen van uw lichaam vormen en het volledig ondersteunen waar dat nodig is en zonder tegendruk. Wanneer het lichaam het Tempur Materiaal verlaat komt het altijd weer terug in haar originele vorm.

Unieke formule

Het Tempur materiaal wordt uitsluitend in de fabrieken van ons bedrijf gemaakt met een formule die slechts bij een handvol mensen bekend is. Tempur kan met trots zeggen dat het milieuvriendelijke producten maakt. De hoezen beantwoorden aan de Ökotex 100 norm en het materiaal van het matras werd door het onafhankelijke Duitse LGA instituut als milieuvriendelijk goedgekeurd. De producten zijn bovendien voorzien van een behandeling tegen huisstofmijt en allergieën.

Vormt zich naar het lichaam

De drukverlagende matrassen en kussens van Tempur vormen een doorbraak in slaaptechnologie en hebben bewezen dat een matras niet hard of zacht hoeft te zijn maar dat het allebei kanode matrassen van Tempur vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. Het gewicht en de beweging van uw lichaam worden perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat pijnlijke drukpunten worden verminderd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht in de zoektocht naar een comfortabele, pijnloze slaaphouding.

Het Tempur Materiaal is zacht waar het wenselijk is en hard waar het nodig is.

Beddenspeciaalzaak Slaaptijd is al jaren officieel erkend Tempur dealer voor de regio Eindhoven. U bent van harte welkom in onze showroom voor alle informatie over Tempur. Alle matrassen, kussens, bedden en comfortproducten zijn aanwezig in onze showroom. Tempur koop je natuurlijk in een beddenspeciaalzaak. Alleen daar weten ze wat voor U het beste matras of kussen is.

Tempur winkel

Geautoriseerd tempur delaer voor de regio Eindhoven

Waar koopt u Tempur?

Een matras of kussen koopt u niet iedere dag. Het is daarom van belang dat u de juiste keuze maakt bij de aanschaf van een kussen of matras. Tempur koop je niet bij Beterbed, Ikea of een woninginrichter met tapijt, gordijnen, meubels en een afdeling met bedden. Tempur koop je bij de beddenspeciaalzaak. Dankzij de jarenlange ervaring met de verkoop van Tempur matrassen en kussens bent U bij Slaaptijd zeker, dat wij u de juiste matras of kussen adviseren. En mocht u na de aanschaf van Uw Tempur matras niet tevreden zijn, dan ruilen wij het matras kosteloos (alleen voor klanten uit de regio Eindhoven) voor u om. Denkt U nu niet dat wij met stapels gebruikte matrassen zitten. In al die jaren dat we Tempur verkopen, zijn de omgeruilde matrassen nog steeds op één hand te tellen. Er is simpelweg geen beter matras dan een Tempur matras. Dus waarom zou u die terug willen geven? Tempur is het meest gewaardeerde en verkochte matras ter wereld. 94% van de Tempur gebruikers zegt tevreden te zijn over het Tempur matras. 9 van de 10 koopt, zonder nog naar een ander matras te kijken, weer opnieuw een Tempur matras. Gemiddeld vertellen 14 Tempur eigenaren over hun Tempur matras. Een 100% score zou natuurlijk helemaal geweldig zijn, maar dat is natuurlijk niet haalbaar. Met geen enkel product trouwens. Je kunt het nu eenmaal nooit iedereen naar de zin maken. Maar met bedden en matrassen is er niet één leverancier, die zo veel tevreden klanten heeft dan Tempur. Op een Tempur matras krijgt U 15 jaar garantie. De unieke eigenschappen zijn dus niet na een jaar of vijf uitgewerkt. Uw Tempur matras komt ook na vele jaren van heerlijk slapen weer gewoon in de oorspronkelijke positie terug, zonder kuilvorming.

Waarom bieden wij U een omruilgarantie van 90 dagen aan?

Ieder lichaam reageert anders op een nieuw matras. De meeste mensen houden direct van hun nieuwe Tempur matras, maar bij sommigen duurt het wat langer. Na jaren van slapen op een ander matras, moet u de tijd nemen om te wennen aan de betere ondersteuning en afstemming van een Tempur matras. Wij weten dat de meeste mensen uiteindelijk bijzonder graag en prettig slapen op onze Tempur matrassen, en willen er zeker van zijn dat U er daar ook één van bent. Deze omruilgarantie is kosteloos voor klanten in de regio Eindhoven. Woont u niet in de directe omgeving van Eindhoven dan berekenen wij kosten voor het transport. Voor meer informatie, bel ons of kom naar de winkel.