Tempur Bedden en matrassen

Om een goed beeld te krijgen welk matras het beste bij u past, kunt u zich het beste goed laten voorlichten in de winkel. Daar hebben we alle matrassen liggen en kunt u op uw gemak de verschillende matrassen testen. Om u toch een idee te geven wat er te koop is, leggen we in het kort de verschillen hier uit. Op dit moment heeft tempur drie verschillende matras typen. De Original, Sensation en Cloud.

De Original matrassen, de naam zegt het al, is de matras waar alles mee begon. TEMPUR Original Matrassen bevatten de belangrijkste voordelen van TEMPUR – drukverlagend comfort en therapeutische ondersteuning. Dit is het echte TEMPUR gevoel, puur en simpel. De Original matrassen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende dikte: 19, 21, 22, 25 en 31 cm hoog.

Opbouw van de lagen van het Original Matras 21 cm

A. 2 cm “soft touch” TEMPUR materiaal

B. 8 cm TEMPUR materiaal – Drukverlagende comfort- en therapeutische ondersteuningslaag voor een diepe en verfrissende slaap

C. 11 cm High Resilience Polyurethaanschuim – Ondersteunende laag voor optimaal comfort

De Sensation matrassen zijn wat steviger. Ideaal voor wat zwaardere mensen of voor personen die wat minder mobiel zijn. Het draaien op een Tempur Sensation matras gaat namelijk net iets makkelijker dan op een Original matras. Ook als u het snel warm hebt, is de Sensation matras misschien geschikter. Hoewel we daar ook andere oplossingen voor hebben in de vorm van onderdekens en dekbedden die warmte kunnen opvangen. Kortom, het Sensation Matras is perfect voor iedereen die wil genieten van het unieke, drukverlagende gevoel en comfort dat alleen TEMPUR kan bieden maar geen afstand wil doen van het vertrouwde, verende gevoel van conventionele matrassen. De Sensation matrassen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende dikte: 19, 21, 22, 25 en 27 cm hoog.

Opbouw van de lagen van het Sensation Matras 21 cm:

A. 2cm TEMPUR Comfortlaag – zachtere formule voor een verbeterde responsabiliteit

B. 5cm TEMPUR Materiaal – Drukverlagende comfort en therapeutische ondersteuningslaag voor een diepe, verkwikkende slaap

C. 14cm High Resilient Polyurethaanschuim – ondersteuningslaag voorzien van een ingenieus rasterwerk van uitsparingen welke zorgt voor een verhoogde mate van elasticiteit en een betere lucht doorstroming.

De Cloud matrassen zijn juist weer extra zacht. Kenmerk van dit matras is dat deze matrassen ook niet meer “opgewarmd” hoeven te worden in de winter. De Cloud matras ligt meteen heerlijk. Ideaal voor personen die het comfort van een waterbed gewend zijn, maar overwegen om over te stappen op een conventioneel matras (laat u wel eerst goed voorlichten over alle plussen en minnen voordat u afscheid neemt van het waterbed). De comfortlaag is gemaakt van een speciaal ontwikkeld TEMPUR ES (Extra Soft) Materiaal voor optimale ontspanning. Dit werkt in perfecte harmonie met de TEMPUR ondersteuningslaag om het comfort, ondersteuning en duurzaamheid te leveren die u mag verwachten van TEMPUR… met een zachter gevoel. De Cloud matrassen zijn leverbaar in 3 verschillende dikte: 19, 21 en 25 cm hoog.

Opbouw van de lagen van het Cloud Matras 21 cm:

A. 5cm TEMPUR ES comfortlaag – voor intense zachtheid

B. 5cm ondersteunende onderlaag

C. 11cm nieuw ontwikkeld High Resilient Polyurethaanschuim – ondersteuningslaag voorzien van een ingenieus rasterwerk van uitsparingen welke zorgt voor een verhoogde mate van elasticiteit en een goede luchtdoorstroming

Tempur bedbodems

TEMPUR-PREMIUM-FLEX Bedbodems.

De combinatie van een Tempur matras met een TEMPUR-PREMIUM-FLEX Bedbodem, zorgt ervoor dat het gewicht evenredig wordt verdeeld over het gehele ligoppervlak. Dit betekent dat de ruggengraat, spieren en gewrichten een anatomisch correcte houding aannemen en de bloedsomloop wordt geoptimaliseerd. Het resultaat is een gezonde en ontspannen nachtrust.

De flexibele schotels bewegen met uw lichaam mee, waardoor iedere zone de juiste ondersteuning krijgt. De flexibele schotels kunnen individueel worden ingesteld op stevigheid, waardoor de ondersteuning naar de behoefte van uw lichaam wordt afgesteld. Het elektrisch verstelbare model wordt standaard met een draadloze radiografische afstandsbediening geleverd. De afstandsbediening is bij de prijs inbegrepen. Het elektrisch verstelbare model kan worden uitgebreid met een massage-unit en/ of LED-verlichting.

Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de bedbodem bestaat uit een groot aantal flexibele schotelelementen die niet aan elkaar vastzitten. De individuele elementen absorberen en verdelen samen de druk van het TEMPUR Matras zowel in de lengte als in de breedte. De honingraatstructuur van de schotels zorgt ervoor dat uw TEMPUR Slaapsysteem op de best mogelijke manier geventileerd wordt.

Om de bedbodem geheel af te stemmen op de individuele wensen, kan de hardheidsgraad van een veerelement verhoogd worden door het gebruik van een verstevigingsset. Deze extra versteviging kan in iedere veer afzonderlijk geplaatst worden.

Computermeting

De precieze instelling van de bedbodem kan desgewenst door middel van een computermeting in de winkel worden bepaald. Vraag hierna tijdens uw bezoek.

Tempur bedden, achterwanden en bedomrandingen
Tempur prestige en duet

De tempur Prestige en de Duet zijn bedomrandingen waarin een tempur bedbodem met een tempur matras wordt ingezet. Voor de kleur van het prestige ledikant heeft u de keuze uit 3 stofkleuren en twee lederlook kleuren. Het ledikant Duet is leverbaar in stof kleur antaciet of licht grijs. Ook kunt u kiezen uit verschillende pootjes.

Momenteel krijgt u bij aanschaf van twee bedbodems en twee matrassen de bedomranding met achterwand cadeau.

Tempur experience bedden

De tempur experience basic is het toonbeeld van Scandinavische eenvoud. Het bed is puur en strak van vorm met een vleugje retro. De unieke samenstelling van de experience bedden zorgt dat er geen overgangen of harde randen en naden tussen de twee matrassen voelbaar zijn. Het tempur experience bed voelt heerlijk comfortabel aan en is van top tot teen tempur, uitgevoerd als een prachtige boxspring. De experience bedden zijn leverbaar als vlakke, niet verstelbaar bedden, maar ook in een elektrisch verstelbare uitvoering. (2 of 4 motorig) en in 6 verschillende kleuren.