Comfort Reisset

De reisset van tempur bestaat uit een draagbaar slaapsysteem voor iedereen die niet van huis wil zonder TEMPUR Matras en Kussen. De set bestaat uit een oprolbaar oplegmatras van 70 cm breed en 200 cm lang en een reiskussen, samen verpakt in een handige tas die kan dienen als draagtas of als trolley.

Fietszadeldek Tempur

Perfect voor op uw fiets of hometrainer. Het fietszadeldekje vormt zich naar de contouren van uw lichaam en biedt maximale ondersteuning en comfort. Het fietszadeldekje wordt op zijn plaats gehouden door een koordje en is verkrijgbaar in 3 maten: Small (geschikt voor racefietsen), Medium (geschikt voor dames- en herenfietsen) en Large (geschikt voor bromfiets of hometrainer).

Small 27.5 x 18.5 x 3 cm
Medium 28.5 x 25 x 3 cm
Large 33.5 x 33 x 3 cm

Reiskussen

Neem uw favoriete kussen overal mee naar toe als u op reis gaat – het heeft dezelfde vorm en functie als hetOriginal Kussen maar is half zo breed. Een praktische tas die wordt meegeleverd, vermindert het volume met 70% bij het inpakken.

Afmetingen Tempur Reiskussen:
25 x 31 x 10/7 cm

Zitkussen Tempur

Uw gewicht wordt evenredig verdeeld over het volledige zitoppervlak, zodat u langere tijd comfortabel kunt blijven zitten. Geschikt voor gebruik op elke stoel.

Afmetingen Zitkussen:
40 x 42 x 5 cm

Wigvormig zitkussen Tempur

Dit kussen ontspant de rug op een natuurlijke manier. Dankzij zijn vorm drukt het wigvormige zitkussen de bekken naar voren, waardoor uw rug automatisch een rechte houding aanneemt. Ideaal voor iedereen die zittend werkt en vooral voor computergebruikers.

Afmetingen Wigvormig Zitkussen:
40x40x9/1 cm

Lendenkussen Tempur

Dit kussen past zich perfect aan de vorm van de ruggengraat aan als gevolg van de in de hoogte verstelbare anatomische vorm en de drukverlagende eigenschappen. Ideaal om te combineren met het Tempur Zitkussen of wigvormige zitkussen.

Afmetingen Lendensteun:
36 x 36 x 7 cm