Waterbedden

Comfortabel slapen op water

Vanaf de opening van de zaak in 1999 speelt het waterbed een belangrijke rol in de winkel. Niet in de laatste plaats ,door het feit dat voorafgaand hieraan, ik zelf meer dan tien jaar bij een waterbedden-speciaalzaak in Eindhoven, met veel plezier en enthousiasme kennis heb gemaakt met dit uitermate comfortabele slaapsysteem. Hoewel het lijkt dat het waterbed aan populariteit inlevert, blijft voor ons duidelijk dat dit slaapsysteem voor een grote groep mensen het meest comfortabele bed blijft. En dat begrijpen we volkomen. Het waterbed heeft eigenschappen die onovertroffen zijn en waar andere slaapsystemen alleen maar van kunnen dromen. Neem bijvoorbeeld de temperatuur instelling. Deze is altijd optimaal, omdat dit, door middel van een thermostaat, op de juiste temperatuur kan worden ingesteld.

Profine waterbed model mood 1

Koel in de zomer en aangenaam warm in de koudere perioden van het jaar.

Mensen met spier- en gewrichtsproblemen hebben ervaren dat slapen op water een ultieme vorm van slaapgenot is. Tel hierbij op dat het waterbed het meest hygiënische bed is, waarbij het ligcomfort voortdurend behouden blijft omdat water simpelweg niet slijt. Dit betekent dat het waterbed zelfs na vele jaren gebruik nog steeds hetzelfde comfort zal bieden als de eerste nacht dat er op word geslapen. Wij hebben gekozen voor waterbedden van Profine, die comfortabele en praktische eigenschappen samen laat gaan met een duurzame en solide constructie.

Profine waterbed model domestic

Lichtgewicht waterbed.

Het lichtgewicht waterbed is een nieuwe generatie waterbedden, die veel minder water bevat. Hierdoor is het stroomverbruik nog minder. Nadeel van het lichtgewicht waterbed is dat het comfort voor een groot gedeelte verloren gaat.

Softside waterbedden

Het matras van een softside waterbed ligt ingebed in een brede steunrand van veerkrachtig, vormvast polyether. Dit maakt het in- en uitstappen stukken eenvoudiger dan bij een hardside waterbed. Een ander bijkomend voordeel van het softside waterbed is, dat deze minder energie verbruiken dan de hardside modellen. De polyether omgrenzingen hebben een isolerende werking. Ok het opmaken van het bed is een stuk gemakkelijker geworden. Een softside waterbed kan in vrijwel elke ombouw geplaatst worden, maar ook vrijstaand. Een hardside waterbed kan alleen geplaatst worden in een stevig ledikant.

Welk waterbed   Hygiëne   Temperatuur   Modellen waterbedden   Onderhoud waterbedden   Montage waterbedden   Zensleep