Hygiene

Kies zelf uw bedgenoot

In een tijd waar hygiëne met een hoofdletter wordt geschreven, zijn allergieën een van de meest voorkomende kwalen. Ondanks onze dagelijkse hygiëne verliezen we gemiddeld een halve liter vocht per nacht, samen met huidschilfers, lichaamszouten en haarresten. Elke nacht verliest u de ideale maaltijd voor uw trouwste bedgenoot, de huisstofmijt. Met een waterbed van profine maakt deze parasiet geen schijn van kans. Het lichaamsafval dringt niet meer tot in het matras door, maar blijft er op liggen.

hygiene

Combineer hiermee nog een uitwasbare Medic+ of een microcare hoes en u slaapt op een uiterst hygiënisch bed dat men volledig kan reinigen en zuiver houden. De hoes kan men thuis in een normale wasmachine wassen. Het vinyl van het waterbed kan men met daartoe geëigende onderhoudsproducten reinigen. Zo neemt men alle huidafval, die de ideale voeding is voor de miljoenen huisstofmijten in uw bed weg. Vandaar ook dat allergiepatiënten ten zeerste baat hebben met een waterbed.

Ook zijn de unieke tencel hoeslakens van Jeannette Vite een aanrader. Deze hoeslakens zijn matrasbeschermer en hoeslaken in één. Ze zijn volledig ademend omdat ze waterdamp doorlaten. Tegelijkertijd hebben ze een hoog absorptievermogen en laten ze geen vocht door. Het matras en kussen blijven daardoor volledig droog, schoon en anti-allergeen. De hoeslakens liggen na de machinewas op 60 graden Celcius meteen weer schoon en strak op het bed.

Waterbedden   Welk waterbed   Temperatuur   Modellen waterbedden   Onderhoud waterbedden   Montage waterbedden   Zensleep