Modellen
Profine waterbedden.

Hieronder ziet u slechts een aantal voorbeelden van hoe uw waterbed er uit kan zien. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf andere achterwanden of bed-ombouwen te combineren. Het softside waterbed van Profine kan vrijwel in iedere ombouw ingebouwd worden. U kunt het softside waterbed ook los zonder ombouw of zonder achterwand plaatsen.

De laatste nieuwe bedden van Profine zijn niet alleen geweldig goed van kwaliteit, maar ook prachtig om te zien. In niets lijken deze bedden nog op de lompe, kleurloze waterbedden van vroeger. Ieder bed wordt  met de grootste zorg en oog voor detail afgewerkt. Door een jarenlang nauwe samenwerking met de firma Bayer, werd het mogelijk om de nieuwste technieken en modernste materialen te integreren. Alle watermatrassen van Profine worden geproduceerd uit ftalaat-vrije vinyl.

Het mesamoll II preparaat, een unieke weekmaker van Lanxess wordt in het hoogst mogelijke gehalte ingezet voor de productie van Profine® vinyl.
Doorgedreven tests hebben bewezen dat dit de levensduur van uw watermatras verlengt. De vinyl van Profine voldoet hiermee aan de Europese standaardnormen

Het nieuwste model van Profine,

Dit is het waterbed, gecombineerd met het  hoofdbord Mood. Het bedtype is een model speedster 24cm, met afneembare hoes. Optie nekrol, moodkussen, carre kussen. Profine techniek in een nieuwe verpakking. Het boxspring waterbed.

nieuwste modellen waterbedden profine
nieuwste modellen waterbedden profine
nieuwste-modellen-waterbedden-profine-waterbedden
Profine Waterbedden

Ontdek de wondere slaapwereld van Profine

Profine waterbed: vogue Hoofdbord: Lucca Optie: Verlichting Move Accessoires: Nachttafel kwadrant met glas en magic poten
Profine waterbed: Vital Hoofdbord: Polo
Profine Waterbed: Achtkant Hoofdbord: Cabrio
Profine waterbed: vogue Hoofdbord: Duett Accessoires: L nachttafel
Profine waterbed: vogue Hoofdbord: Kos Accessoires: U Bench
Profine waterbed: Allure Hoofdbord: Basic plus Nachttafel: Kwadrant met licht lade en glas
Profine waterbed: Vogue Hoofdbord: Wagner
2SLEEP waterbedden

Het nieuwe 2SLEEP slaapsysteem van Profine is een symbiose van vooruitstrevend ligcomfort, sound & vision en wellness in een uniek, gepersonaliseerd design. Deze hoge waterbedden kenmerken zich door een gemakkelijke instap en de looks van een boxspring.

Profine waterbed: Boxster Hoofdbord: Kubis Accessoires: Mediakoffer Poten: Alpha
Profine waterbed: Boxster Hoofdbord: Domestic in kunstleder zwart met witte zadelnaden Accessoires: Bedkoffer en Kwadrant nachttafel
Profine waterbed: Speedster Hoofdbord: Cosco Poten: rond
Profine waterbed: boxster Hoofdbord: Cabrio Poten: Rectangolo
Profine waterbed: Speedster Hoofdbord: Capitole Poten: Smussato Overinge: Bedkoffer