Textiel

Wij zijn van mening dat het juiste bedtextiel niet alleen mooi kan zijn, het draagt er ook toe bij dat u beter slaapt. De slaapkamer ondergaat de laatste jaren steeds duidelijker een gedaantewisseling. Het slaapvertrek promoveerde van sluitpost op de begroting tot een ruimte die gezien mag worden. Of zelfs gezien moet worden. Het dekbedovertrek speelt daarin een belangrijke rol. Een overtrek is hét instrument om in een oogwenk het interieur van de slaapkamer te veranderen. Van jong en modern naar lief en romantisch. Van strak naar klassiek. Natuurlijk haakt beddenspeciaalzaak Slaaptijd op deze trends in. Met een prachtige collectie waarin alle stromingen vertegenwoordigd zijn. Een ruime collectie in een compleet gamma van mooie kleuren.

Dekbedden

Ieder mens heeft een uniek hartslagritme, een unieke bloeddruk en een unieke lichaamstemperatuur en daardoor een geheel eigen beleving van kou of warmte. Bovendien heeft iedereen – of je nu lang of kort slaapt – een gezonde nachtrust nodig om overdag goed te kunnen functioneren. Om iedereen optimaal slaapcomfort te kunnen bieden, heeft Slaaptijd een collectie samengesteld waarbij persoonlijke voorkeuren, de wisseling van seizoenen en de temperatuur in de slaapkamer bepaald welk dekbed of welke combinatie van dekbedden u een goede nachtrust garandeert. Onze collectie bestaat uit Dons dekbedden van Vandijck, High performance Dekbedden van Polydaun en scheerwol, kameelhaarwol of dons dekbedden van Brinkhaus.

Dekbedovertrekken

Goede kwaliteit dekbedovertrekken hebben we in meerdere prachtige designs, in 100%katoen, perkal katoen en 100% katoen/satijn. Wij hebben dekbedovertrekken van o.a. Vandijck, Lysdrap, Damai, Arli, Yellow, Hekkert en van der Leen, Gabel, Estella, Schlossberg, ……..

Hoofdkussen

Met name een perfect passend hoofdkussen voorkomt veel “kopzorgen”. Een goed hoofdkussen zorgt samen met een matras en bedbodem voor uw ligcomfort en een juiste ergonomische houding. Wij hebben een grote collectie hoofdkussens van o.a. tempur en jade. Een aantal van deze neksteun kussens kunt u als testkussen proberen.

Hoeslaken

Als u denkt dat het perfecte hoeslaken niet bestaat zijn we het niet met u eens. Ons beste laken is de Bella Donna van Formesse. Dit laken is als een van de weinige lakens in Europa van Egyptisch katoen, dubbeldraads gebreid en daarnaast is er een elastomeer aan toegevoegd zodat het laken super elastisch is en blijft. Hierdoor is het bijzonder geschikt voor verstelbare matrassen en soepele waterbedden. Het laken is in 36 kleuren verkrijgbaar in alle maten. Tevens zijn ook afwijkende maten voor waterbedden bij ons verkrijgbaar. Daarnaast voeren wij nog andere kwaliteiten hoeslaken van jersey, katoen, perkal katoen en katoen satijn.

Molton

De molton, oftewel de matrasbeschermer, beschermt het matras tegen de inwerking van transpiratievocht en andere vlekken. Door gebruik te maken van geruwde katoen heeft een molton een veel hoger vochtopname vermogen dan een gewoon laken. Wij adviseren liefst een gebreide molton omdat deze molton nog beter past om een matras en zelfs bij waterbedden of verstelbare matrassen prima blijft zitten zonder plooien. Onze molton is in verschillende maten en diktes te verkrijgen, afhankelijk van de behoefte en beschermingsgraad.