Boxsprings

Een boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager, voorzien van een binnenveringinterieur. U zult merken dat een boxspring een ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het originele vering-interieur. Boxspring-bedden veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Hierdoor ligt u ook in het midden van het bed comfortabel. Het ambachtelijke handwerk én de beste kwaliteitsmaterialen zorgen ervoor dat een boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. Grote voordelen van boxspring bedden zijn de hoge instap, geen harde omranding en dus ook geen ruimte verlies, optimale ventilatie,en een hoog ligcomfort in combinatie met een lange levensduur. Boxspring bedden zijn ook leverbaar in verstelbare uitvoeringen waarbij het hoofd-, rug- en voetgedeelte omhoog gezet kan worden.

Het omhoog en omlaag verstellen van het hoofd en voeteneind gebeurt tegenwoordig meestal elektrisch, met motoren. Of het nu voor tv-kijken of om te lezen is, voor het ontlasten van uw benen of wervelkolom, nauwelijks hoorbaar en traploos beweegt uw bed zich zoals u dat wilt.

De hoogste veiligheidsnormen zijn daarbij vanzelfsprekend. Boxspring bedden zijn er uiteraard ook zonder verstelling en ook in handmatig instelbare versies. Momenteel voeren wij boxsprings van de merken Styldecor, Bedding Concepts, Kreamat, Slapen a la Carte en Perzona.

boxspring bedden
boxspring