Perzona matrassen en bedden

perzonal-story-perzona-anne

De beddenwereld doet alsof iedereen hetzelfde is. Maar jij slaapt niet zoals iedereen. Jij slaapt op jouw manier, in jouw persoonlijke, op maat gemaakte bed. Perzona is de nieuwe manier van slapen. Met optimale ondersteuning voor je hele lichaam dankzij het gepatenteerde Tube Layer System.

category-thumbnail-matrassen

perzona matras

Natuurlijk slaap jij niet zoals iedereen. Daarom is het tijd voor jouw eigen, persoonlijke matras. Volledig afgestemd op jouw manier van slapen. Zie het als een maatpak. Maar dan wel voor de prijs van een confectiepak.

Het beste van twee werelden.

Een geweldig bed is vervaardigd van de beste materialen. Gelukkig hoef je niet te kiezen tussen pocketvering of visco-schuim. Perzona combineert het beste van alle matrassoorten tot een hybride matras. Met optimale drukverlaging en ventilatie en geweldige ondersteuning dankzij het Tube Layer System en de Leggett & Platt pocketveren.

perzona hybride pocket, traagschuim matras

perzona-matrassen-tijk-open

De toplaag van jouw Perzona matras is gemaakt van Triple F Foam. Dat klinkt behoorlijk innovatief, maar het is vooral erg goed voor jouw nachtrust. De ‘Triple F’ staat namelijk voor: ‘Fast’, ‘Fit’ en ‘Fresh’. Geen traag, maar snel reagerend schuim dus. Met de beste fit voor jouw lichaam en uitstekende warmte-regulerende eigenschappen. Elk Perzona matras is voorzien van geltechnologie. De gel reguleert de temperatuur door je lichaamswarmte op te nemen en door de matras te verspreiden.

Jouw matras bestaat [nog] niet.

Hoeveel stellen slapen beiden op dezelfde matras? Gek eigenlijk. Want geen mens is hetzelfde. Gewicht, lengte, eventuele lichamelijke klachten. Voor jou totaal anders dan voor je partner. Daarom is geen Perzona matras hetzelfde. Met 14 zones en meer dan een half miljoen mogelijkheden heeft het Tube Layer System (TLS) voor jou altijd de perfecte oplossing voor een goede nachtrust.

537.824 variaties

Simple as 1, 2, 3

Met de Perzona MyScan bepaal je samen met ons, in drie eenvoudige stappen, welke matras het beste bij jouw past.

  1. Scan Your Body
  2. Pick Your Tubes
  3. Enjoy Your Bed

Doe ook de MyScan

perzona-boxsprings-2-persoons

Wil jij ook weten welke matras echt bij jou past? Doe de MyScan bij beddenspeciaalzaak Slaaptijd op de Aalsterweg 118M in Eindhoven